Safe as Milk legger ned

10 år med festival får holde, nå går Safe as Milk av med pensjon.

Etter en ubrutt rekke på 10 festivaler på 10 år blir det ingen Safe as Milk festival i Haugesund sommeren 2009, melder Safe as Milkfestivalens Andras Meland i dag.

I en melding på fesitvalens hjemmeside forklarer Meland:

- Det som startet som en slags ung mønstring for litteratur, performance, lydkunst, dans ble etter to år en mer rendyrket festival for eventyrlysten og utfordrende musikk i mange sjangere. Vårt mål har vært å lage Norges koseligste festival for utfordrende musikk. Vi som har laget festivalen er veldig stolte over det vi har fått til, og takknemlige for å ha fått være med på reisen. Festivalen hadde aldri vært mulig å gjennomføre uten de utrettelige frivillige. Takk! Vi vil også takke vår hovedsponsor Expro, Norsk Kulturråd, Kultur og Festivalutvikling KF og Rogaland Fylkeskommune for uvurderlig økonomisk støtte. Til slutt: aller mest vil vi takke artistene som har spilt hos oss, og vårt fantastiske publikum.

groove kan bare bukke så dypt som overhode mulig for den innsatsen Andreas, Kristian og de andre har gjort for å skape en av landets aller beste festivaler: Alltid et strålende musikkprogram, fergetur, fotballkamp, vafler, sjøluft og inkluderende stemning. Dere vil bli savnet.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Espers - Espers II

(Drag City)

Årets vakreste plate? Tatt opp på en bølgende eng ved Stonehenge, innspilt på et grønt løvblad og fremført av seks druider på sopptur.

Flere:

Flying Lotus - Cosmogramma
Magnet - On Your Side