Bildeserie: Lindstrøm & Christabelle

Lindstrøm & Christabelle begynte oppseilingen mot årets festivalsommer på Parkteateret i Oslo. Her kan du se bilder fra lørdagens konsert.

Relaterte sider:

Lindstrøm

Christabelle

Foto: Espen Hagestrand
Klikk på bildet for å gå til galleriet.


Lindstrøm er ikke blant de artistene som holder flest konserter, og særlig i Norge er han sjelden kost. På lørdag tok han med seg Christabelle til Parkteateret og badet de fremmøtte i spacedisco og pastellfarger. Utålmodige sjeler ventet og ventet, og det skulle nesten bli søndag før vi fikk lov å overvære denne sjeldenheten. Men da tok det ikke langt tid før det første, ekstatiske suset dro over publikum. Det var den umiskjennelige beaten til Lovesick. Over oss danset to discokuler som reflekterte en solformørkelse på bakteppet, Christabelle vrikket seg og sang, Lindstrøm smilte og holdt takten med hode og føtter, og foran scenen koste folk seg til en av årets sterkeste plater så langt: Real Life Is No Cool.

Elektronisk disco med Lindstrøm er rett og slett sjeldent og flott, for både øyne, ører og sjel – godt hjulpet av en elegant antrukket Christabelle.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Dan Sartain - Dan Sartain vs. The Serpientes

(Swami)

Med punkattityde, garasjelukt og ein solid porsjon sterke låtar presenterer den unge amerikanaren seg på eit primitivt og overtydande vis.

Flere:

Robin Williamson - The Iron Stone
Tom Waits - Blood Money