Vinn: Air

De er blant pionerene innen elektropop og de besøker Oslo neste uke. Vinn billetter her.

Relaterte sider:

Air

Konkurransen er avsluttet, vi gratulerer Mads O og Gro K med hver sin gratisbillett til Air lørdag 28. november på Sentrum Scene. Takk til alle som deltok!

Air satte dype spor allerede med debuten, Moon Safari, tilbake i 1998 - et album som på elegant vis blandet elementer av elektronika, chillout og pop. Siden den gang har de aldri ligget på latsiden, og slapp nylig sitt sjette album, Love 2, til strålende kritikker. Grooves anmelder belønnet albumet med en sekser, og kunne blant annet konstatere at "alle som det siste tiåret har forelska seg i Air sitt lydunivers går ein flott haust i møte."

Alt tyder altså på at konserten på Sentrum Scene 28. november kommer til å bli en flott begivenhet, hvor man nok får høre et utvalg av både nytt og gammelt fra de franske elektroheltene.

Vi i Groove har fått lov til å dele ut en billett hver til to heldige vinnere, og for å få kloa i en trenger du som vanlig bare svare på et lite spørsmål:

- Hvilken kjent amerikansk musiker bidro med vokal på låten The Vagabond fra albumet 10,000 Hz Legend?

Svaret sendes til oyvind.rones@groove.no innen onsdag 18. november klokken 12:00.


AIR - Sing Sang Sung

Air | MySpace Videocomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Diverse artister - Song of America

(31 Tigers)

Rødt, hvitt og blått – og med 50 stjerner. Ni års arbeid ligger bak denne verdige hyllesten til amerikansk musikk fra 1492 og frem til dag.

Flere:

Bertine Zetlitz - Sweet Injections
Sharon Van Etten - Tramp