Arbeiderklassen møtes i Drammen.

Working Class Hero-festival i Drammen, 15-16/6.

Det er ikke bare i Oslo det avholdes festivaler om dagen. Til helgen er det i Drammen det skjer, med arrangementet Working Class Hero.

I løpet av helgen 15-16 juni er det mulig å oppleve drøyt 30 band fordelt på fire scener.

Trekkplaster er Big Bang, Jaga Jazzist, Gluecifer, Black Debbath og Russian AmCar Club. I tillegg blir det mye annen norsk rock av den tyngre sorten. Vi nevner:
Cato Salsa Experience
Cadillac
El Caco
The Goodtimes
Ram-Zet
Thunderbolt
Camaros
Honcho
Ribcage
Dirty Deeds (AC/DC-covers)

Den alternative rocken ivaretas av Delaware, Fast Foolish Files og Bloom m.fl, mens blueselskere kan nyte band som Hungry John og J.B. & the Delta Jukes.

Av andre tilstelninger nevnes film (Ragnarock-festivalen), poesi, sang og foredrag på intimscenen.

Det vil også være et seminar om musikeres rettigheter og lokale støttetiltak. Her møtes blant annet TONO, Norsk Musikkråd og Norsk Rockforbund under ledelse av Union Rockeklubb.

Alle rockere møter ved den gamle papirfabrikken ved Drammenselva til en ekte arbeiderklasse helg. Pils og rullings er obligatorisk antrekk.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Deportees - Under the Pavement - The Beach

(Virgin)

Ganske så uforstyrra av sine mange lån presenterer den svenske kvartetten eit popmelodisk millionoverskot få gjer dei etter.

Flere:

Diverse artister - Norske Slagere Kapittel 1 - 1955
Vapnet - Döda Fallet