Marnie Stern til Mono

Intrikat, energisk, progressiv og poptastisk ble hun omtalt med her på groove, i juli besøker hun Mono i Oslo.

Relaterte sider:

Marnie Stern

Om du trur du har høyrt alt, men ikkje har høyrt Marnie Stern. Vel, då har du ikkje høyrt alt.

Det var groove-journalist Oddmund Berges konklusjon om platen med den komisk lange tittelen This Is It And I Am It And You Are It And So Is That And He Is It And She Is It And It Is It And That Is That. Og etter å ha ramset opp en rekke av gode årsaker til at gud og hvermann burde gå til anskaffelse av Marnie Sterns siste plate, så belønnet han platen den med 6/7.

Onsdag 8.juli er datoen som er satt for Marnie Sterns solovisitt på Mono, samme dag som en annen popkunstner, Shugo Tokumaru, spiller på Revolver. Og det vil nok bli servert skeive og kronglete låter på begge de populære Oslo-klubbene denne kvelden, når man neppe kan kalle noen av de involverte spesielt forutsigbare.

Stern ble av Venus magazine ifjor kåret til en av de beste kvinnelige gitarspillerne gjennom tidene. Og har mottatt massiv omtale for sin inngående gitarkunnskap og liveopptredener.

Marnie Stern stikker innom Oslo på veg fra Roskilde til Hultsfred. Og på samme måte tar en annen hardtslående dame ved navn St. Vincent reisen fra Danmark til Sverige i begynnelsen av juli, da kan det kanskje være lov å håpe på at også hun kan ende opp på en norsk scene i samme tidsperiode?

Alle bilder er hentet fra Marnie Sterns myspace-sidecomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Cornelius - Point

(Matador)

Et svært vellykket forsøk på ikke å samle alle fargene på en side.

Flere:

In the Country - This Was the Pace of My Heartbeat
Diverse artister - Hugen leikar så vide - Middelalderballader i Norge