Eksklusiv MP3: Bygdin

Her kan du laste ned en eksklusiv låt fra det kommende debutalbumet til Bygdin (halvparten av 120 Days) som slippes til uka.

Relaterte sider:

Intervju: Bygdin

Bygdin

Det har vært stille rundt 120 Days ganske lenge nå, men de forskjellige bandmedlemmene har på ingen måte latet seg etter knallsuksessen med debuten. Istedet har keyboardist Kjetil Ovesen og trommis Arne Schröder Stöy Kvalvik etablert det nye bandprosjektet Bygdin.

Bygdins debutplate, som enkelt og greit er kalt Bygdin #1, slippes i butikkene kommende mandag. groove har anmeldt den, og den har imponert oss. I anmeldelsen som kommer senere denne uken omtales den blant annet slik:

- De lever så visst i kontrastenes verden, og finner til stadighet nye balanser mellom den episke norske trollheimen og iskalde kalkulerte repetisjoner. Disse kan fremstå like maskinelle som de kan være organiske og luftige, en tvetydighet man kanskje ikke støter borti så alt for ofte. Denne kontrastføringen er imponerende bra gjennomført, noe som jo bare forsterkes når det er snakk om mørke tilnærmelser så vel som lekne tilfeldigheter hele veien.

groove har vært så heldige at vi har fått eksklusiv tilgang til et av sporene fra platen. Og det kan du som leser laste ned helt gratis her:

Bygdin - Huldreheimen

Bygdin #1 slippes mandag 8. juni, og det vil bli releasekonsert på Fugazi onsdag 10. juni med The Lovecult som support.

Bilder: Håvard Krogedal


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Diverse artister - St. Thomas

(Racing Junior)

Enestående, varm og rørende. St. Thomas hylles ett år etter sin bortgang og tidenes fineste norske musikkboks er et faktum.

Flere:

American Suitcase - Summerman
Bertine Zetlitz - Sweet Injections