VINN: Festivalpass til Safe as Milk

Nå har du muligheten til å stikke av med gratis billetter til Safe as Milk i Haugesund.

Den lille, intime festivalen Safe as Milk i Haugesund har alltid holdt et jevnt høyt nivå, og invitert artister som gjerne ikke frekventerer norske scener altfor ofte. Fennesz, Dälek, Six Organs of Admittance, Charles Hayward pg Philip Jeck er bare noen av navnene som har spilt på Høvleriet. De siste årene har Safe as Milk utvidet både programmet, antall dager og spillesteder (som nå inkluderer Røvær skole og Skåre kirke).

I forbindelse med festivalens runde tall blir det feiring med nattklubb og utvidede åpningstider på Høvleriet lørdag 27. juli. Her har Skatebård lovt å spille opp til fest til sent på natt.

Andre navn på plakaten i år inkluderer blant andre Lee Ranaldo (fra Sonic Youth), amerikanske Pamelia Kurstin (se intervju på groove), den eminente britiske gitaristen James Blackshaw, Sidsel Endresen, den japanske trioen Nisennenmondai og Årabrot.

Har du lyst til å joine? groove kan i samarbeid med arrangøren tilby et par av våre lesere gratis festivalpass til hele herligheten. Alt du trenger å gjøre er å svare på tre små spørsmål:

- Hvor mange år fyller egentlig Safe as Milk i år?
- Hvem spiller sammen i Skåre kirke?
- Hvem spiller på Røvær skole?

Send svar til bjorn.hammershaug@groove.no. Frist: onsdag, på slaget midnatt.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Salvatore - Tempo

(Racing Junior)

En platepreiker biter seg selv i halen mens han kiles på kroppens mest edle steder.

Flere:

Motörhead - Inferno
Björk - Greatest Hits