Jay-Z til Trondheim

Den plateaktuelle rap-mogulen tar turen til Norge under UKA i Trondheim.

Relaterte sider:

Jay-Z

Det er i forbindelse med lanseringen av kronen på verket i hip hop-triologien The Blueprint, at Jay-Z nå bekreftes til Uka i Trondheim.

Jay-Z spilte for første gang i Norge under Hovefestivalen i 2008, og den gangen spådde blant annet vi at det ville bli første og siste gang man så verdens største rapartist på norsk jord. Den 6.oktober viser Sean Carter tvilerne feil i Dødens Dal i Trondheim.

På hjemmesidene til studentfestivalen UKA, uttrykker festivalsjef Torgeir Ødegården sin begeistring på følgende måte:

– Jay-Z på plakaten beviser virkelig at ingenting er umulig for UKA. Vi snakker om en mann som er mer et fenomen enn en tradisjonell artist, og som vil løfte festivalstemningen til uante høyder, sier Ødegården.

groove var til stedet under Hovas visitt på Hove, som absolutt var en festaften for fansen, og beskrev opplevelsen på følgende måte.

Dette var det Jay-Z show, det var det folket ville ha, og det var det han ga, det var kanskje ikke dagens beste konsert, men allikevel en majestetisk opplevelse som Norge neppe vil ta del i igjen.

foto: Anders Lindholm for groove.nocomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Belle & Sebastian - Dear Catastrophy Waitress

(Rough Trade)

Hva som skjedde da de skotske indiepoperne møtte mannen som har Frankie Goes To Hollywood, ABC og Tatu på samvittigheten.

Flere:

Loscil - Triple Point
The Dining Rooms - Numero Deux