Låt: Highasakite - Winners don't come easy

Highasakite slapp nylig sitt debutalbum til svært gode kritikker - trioen feirer dette med singelslipp som du kan høre her.

Foto: Thea Hermansen

Trondheimstrioen Highasakite fikk svært gode kritikker over hele fjøla for sitt popfine debuttalbum All That Floats Will Rain. Også her på huset der vår anmelder karakteriserte skiva som intrikat og raffinert med en femmer som resultat.

Musikalsk fremstår trioen - med bakgrunn fra andre prosjekter som Your Headlights Are On, Pelbo og Sacred Harp - i denne settingen som poplett, dynamisk og drømmende på samme tid - noe som resulterte i femmere og seksere over en lav sko fra den hjemlige kritikerstanden.

Highasakite feirer de smukke tilbakemeldingene med ny singel på Riot Factory. Winner's Don't Come Easy føles som en forsmak av sommeren, da trioen også kan sjekkes ut på festivaler som Øya, Hove og Pstereo.

Sjekk ut singelen som viser at det gror godt i Trøndelag for tiden, og ta gjerne en titt på det fornøyelige - og musikalsk kontrastfulle - opptaket av Highasakite unplugget in Sjåk, som ligger nederst med en forførende duft av lyng, lav sol og sommerkvelder der snøen ennå kan skimtes på toppene.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Suicide - American Supreme

(Blast First / Mute)

Suicide er endelig tilbake, og legger det amerikanske imperiet på skafottet.

Flere:

Lemmus Lemmus - Lemmus Lemmus
Aphex Twin - 26 Mixes For Cash