Kvelertak, Rockefeller 19. januar 2011

Kvelertak, Lash Out, Årabrot og Wolves Like Us. Ja, det er oppskriften på en perfekt helaften på Rockefeller vi snakker om. Se stor bildeserie her!

Foto: Håvard Engedal (klikk på bildet for tilgang til stort galleri)

Suksessen til Kvelertak vil ingen ende ta, og det skal vi alle bare være takknemlige for. For under ett år siden leverte Kvelertak en knallkonsert på lille Revolver foran et halvtomt lokale, og veien derfra og til å headline Rockefeller for andre gang på under et halvt år har vært en nytelse å følge med på. Siden da har de sluppet årets norske album ifølge oss her på groove.no og hos mange andre. Å toppe hele utgivelsen med en kveld som dette står det respekt av.

Fire band på scenen, med Wolves Like Us aller først, kunne ikke slå feil. Årabrot fikk besøk av både Emil og bror Ivar Nikolaisen mot slutten av sin konsert, før Lash Out gjorde sin andre konsert på en uke, de første konsertene bandet har gjort på over 13 år. Den første fant sted lørdagen før på Elm Street da det ferske bookingselskapet InContrastOfNothing introduserte seg selv med et smell og kunne by på Integrity, Lash Out og Okkultokrati. En bedre start kunne de ikke fått, og en bedre fortsettelse kunne vel knapt Lash Out fått heller.

Kvelertak var uansett kveldens store navn, og bandet hadde null problemer med å fylle Rockefeller med det som snart vel kan være for hits å regne. Mjød, Utrydd De Svake, Blodtørst og Fossegrim for å nevne noen - metallslagere som mangler sidestykke her til lands de siste årene. Kvelertak har banet seg vei til rockeeliten i Norge, og det er vanskelig å si at det ikke er fortjent.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo