Nytt album fra Motorpsycho

Motorpsycho slipper ny skive i begynnelsen av juni, men med en spesiell vri; Child of the Future slippes nemlig kun på vinyl.

At Motorpsycho alltid har vært ivrige tilhengere av vinyl-formatet er ingen nyhet, for gjennom hele deres karriere har det alltid vært vinyl-utgivelsene som har vært de mest forseggjorte, og ofte hatt ekslusive bonusspor. Det er også her Kim Hiorthøys coverart virkelig har kommet til sin fulle rett.

Feiringa av bandets 20-årsjubileum markeres med et splitter nytt album som har fått tittelen Child of the Future. Skiva slippes kun på vinyl, uten noen som helst form for nedlastningsmulighet. Som Rune Grammofon skriver på sine hjemmesider:

If you are in the unlikely position of not owning a record player, this is the time to do something about it.

Opptakene er delvis gjort i Steve Albinis studio i Chicago, og er fullført og mikset i Norge. Ingen nærmere detaljer om albumet er foreløpig kjent, bortsett fra at skiva vil bestå av syv låter.

Slippet vil bli etterfulgt av en rekke konserter på norske festivaler, blant annet Buktafestivalen i Tromsø og Pstereo i Trondheim. Fullstendig turnéliste finnes på hjemmesidene til Rune Grammofon.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


MJ Cole - Back To Mine - A Personal Collection For After Hours Grooving

(DMC)

MJ Cole har brøytet vei for UK Garage og 2-Step på hitlistene. Her avslører han hva som har inspirert ham og hans meningsfeller.

Flere:

Leonard Cohen - Live at the Isle of Wight 1970
Side Brok - Høge Brelle