Musikkhistorie på Punkt-festivalen?

'Brian Eno and Jon Hassell - A conversational remix' skjer i Kristiansand 5. september.

I en entusiastisk melding fra Punkt-festivalen idag får vi høre at selveste Brian Eno tar turen over om en ukes tid - både for å presentere den audiovisuelle installasjonen "77 Million Paintings for Punkt", men også for å delta i en "verbal remix"!

Hvor musikalsk innholdet i denne seminar-seansen vil være, framgår ikke sikkert av pressemeldingen, men uansett kan det være interessant å høre hva mr Eno har å si. Hans vokale sparringpartner i denne sammenhengen er ingen hvemsomhelst, det heller: trompetist Jon Hassell har jobbet med Eno tidligere, og er kjent for sin elektoniske manipulering av trompet-lyden og arbeidet med ambient og world music.

De kunstneriske lederne for Punkt-festivalen er Eric Honoré og Jan Bang - bare det skulle borge for at dette er et arrangement er verdt å sjekke ut.

Mer info finnes på punktfestival.no.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Karl Seglem - Femstein

(NOR-CD)

To horn i pannen, ei fele som spiller som Fanden, sjamanrytmer og et snev elektronikk - Femstein er Karl Seglems muligens beste plate!

Flere:

Mew - No More Stories / Are Told Today / I'm Sorry / They Washed Away / No More Stories / The World Is Grey / I'm Tired / Let's Wash Away
Simon Joyner - Skeleton Blues