Musikkhistorie på Punkt-festivalen?

'Brian Eno and Jon Hassell - A conversational remix' skjer i Kristiansand 5. september.

I en entusiastisk melding fra Punkt-festivalen idag får vi høre at selveste Brian Eno tar turen over om en ukes tid - både for å presentere den audiovisuelle installasjonen "77 Million Paintings for Punkt", men også for å delta i en "verbal remix"!

Hvor musikalsk innholdet i denne seminar-seansen vil være, framgår ikke sikkert av pressemeldingen, men uansett kan det være interessant å høre hva mr Eno har å si. Hans vokale sparringpartner i denne sammenhengen er ingen hvemsomhelst, det heller: trompetist Jon Hassell har jobbet med Eno tidligere, og er kjent for sin elektoniske manipulering av trompet-lyden og arbeidet med ambient og world music.

De kunstneriske lederne for Punkt-festivalen er Eric Honoré og Jan Bang - bare det skulle borge for at dette er et arrangement er verdt å sjekke ut.

Mer info finnes på punktfestival.no.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Madder Mortem - Desiderata

(Peaceville)

Nordmennene fortsetter å bevege seg fremover i sin unike og høyst originale retning. Til glede for noen, og stor frustrasjon for andre.

Flere:

The Watch - Vacuum
The Loch Ness Mouse - 11-22