Musikkhistorie på Punkt-festivalen?

'Brian Eno and Jon Hassell - A conversational remix' skjer i Kristiansand 5. september.

I en entusiastisk melding fra Punkt-festivalen idag får vi høre at selveste Brian Eno tar turen over om en ukes tid - både for å presentere den audiovisuelle installasjonen "77 Million Paintings for Punkt", men også for å delta i en "verbal remix"!

Hvor musikalsk innholdet i denne seminar-seansen vil være, framgår ikke sikkert av pressemeldingen, men uansett kan det være interessant å høre hva mr Eno har å si. Hans vokale sparringpartner i denne sammenhengen er ingen hvemsomhelst, det heller: trompetist Jon Hassell har jobbet med Eno tidligere, og er kjent for sin elektoniske manipulering av trompet-lyden og arbeidet med ambient og world music.

De kunstneriske lederne for Punkt-festivalen er Eric Honoré og Jan Bang - bare det skulle borge for at dette er et arrangement er verdt å sjekke ut.

Mer info finnes på punktfestival.no.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Equicez - State Of Emergency - Generation Equiz

(Pass It)

Har du ennå ikke lært deg hvordan du skal uttale navnet, bør du sette deg ned og lære deg det med det samme. For de er kommet for å bli.

Flere:

Lindstrøm & Christabelle - Real Life Is No Cool
Robyn - Body Talk Pt. 1