Cornell erstatter Slash

Chris Cornell blir hovednavn på Quart, spiller også i Oslo.

Velvet Revolver avlyste som kjent konserten åpningsdagen til årets Quart. Nå er erstatteren på plass: Tidligere Soundgarden/Audioslave-vokalist Chris Cornell blir headliner på Idrettsplassen mandag 2. juli, heter det fra Quartleiren.

- Han var den første vi tenkte på da vi fikk avlysningen i forrige uke. Han leverte en kanonkonsert sist gang han var her med Audioslave i 2005, sier musikksjef Jørgen Skauge i en offentlig melding.

Skauge er fornøyd og lettet over å få dratt inn denne solide erstatteren så raskt, og presenterer hovednavnet på følgende vis:

- Som frontfigur i både Soundgarden og Audioslave har Chris Cornell forlengst etablert seg som en av de mektigste stemmene i moderne rockhistorie. Når han nå vender tilbake til Quart som soloartist er det en del av hans karriere som ble påbegynt allerede da Soundgarden gikk til grunne i 1997. Debutalbumet Euphoria Morning kom i 1999, men solokarrieren ble lagt på kjølen idet han formet Audioslave sammen med den instrumentale delen av Rage Against the Machine kort etterpå.

Chris Cornell kommer også til Sentrum scene i Oslo den 22. august.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Ricochets - The Ghost of Our Love

(White Jazz)

Her lukter det 60-tall, knuste hjerter og klassikerstatus lang vei.

Flere:

Lindstrøm & Christabelle - Real Life Is No Cool
Simon Joyner - Out Into the Snow