Firefly Effect: Never By Your Side

MP3: Oslobandet Firefly Effect slipper sitt debutalbum Everything Is Beautiful And You Are The Reason på mandag, og gir oss et gratis spor fra skiva her.

Det har vært stille fra den flotte Oslolabelen Perfect Pop en stund nå, men når de nå bryter stillheten, så gjør de det også med stil. Det første Firefly Effect-albumet har vært ventet lenge nå, og det var først nå som Perfect Pop fant det for godt å gi den ut at det ble litt fart på sakene.

Everything Is Beautiful And You Are The Reason er i butikkene på mandag, og kan kjapt bli en av de hyggeligste platene her til lands i år, noe Never By Your Side i alle fall lover.

Den låten har vi nå fått lov til å gi dere groove-lesere helt gratis. Selv om det begynner å bli en ganske gammel låt nå, så er den er uansett et av høydepunktene fra debuten til Firefly Effect. Så forsyn deg nå med catchy og velgjort gitarpop, perfekt nå som sommeren bør være her for de aller fleste.

Firefly Effect - Never By Your Side

Firefly Effect spiller på Øyafestivalen onsdag 12. august på Camp Indie-scenen. Everything Is Beautiful And You Are The Reason er ute mandag 22. juni på Perfect Pop/Tuba.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Beach House - Beach House

(Carpark / Bella Union)

Den sterkaste amerikanske debuten sidan REM gav ut smått legendariske Murmur?

Flere:

Jason Molina - Let Me Go, Let Me Go, Let Me Go
The Shins - Wincing The Night Away