Rumble In Rhodos: Soft Insulated Days

Snart er det klart for det nye albumet til Rumble In Rhodos, og singel nummer to byr på mer lekker pop!

Rumble In Rhodos slipper sitt ferske album 8. april, og ut fra de to første singlene har det skjedd en god del siden det forrige albumet, Intentions, kom i 2008. Signs Of Fervent Devotion heter det nye verket, og singlene har vist et band som har tatt hundre skritt frem og til siden.

Lyden av Rumble In Rhodos er definitivt gjenkjennelig, og kanskje mer karakteristisk enn noen gang før - og dreiningen mot et mer poporientert landskap har gjort bandet godt. Ekstremt godt faktisk, noe den første singelen, White Dancing, understreket på en perfekt måte tidlig i vinter. Nå er singel nummer to her, og den følger opp med enda mer catchy og bråkete pop. Soft Insulated Days heter låten, og den ble lagt ut for salg fra i dag. Den kan også streames i sin helhet her:

Rumble In Rhodos - Soft Insulated Days by Rumble In Rhodos

Og det er selvfølgelig på sin plass å friske opp minnet fra tidlig på vinteren i fjor da White Dancing kom - en låt som dette bør aldri gå i glemmeboken og garantert kommer til å stå igjen som en av årets beste låter.

White Dancing by Rumble In Rhodos

Signs Of Fervent Devotion er ute via RIR/Tuba 8. april.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Noxagt - Turning It Down Since 2001

(Safe as Milk)

The Nor Wave slår over oss som en knyttneve langt inn i ryggmargen.

Flere:

Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Tinariwen - Amassakoul