Video: A Place to bury Strangers

In Your Heart er navnet på APTBS nye video, og den er minst like tøff som plata Exploding Head kommer til å bli.6. oktober er offisiell lanseringsdato for den nye platen, Exploding Head, av de høylytte amerikanerne i A Place To bury Strangers (APTBS). Dette blir oppfølgeren til det kritikerroste selvtitulerte albumet fra 2007.

APTBS er viden kjent for sine ekstremt høylytte konserter, med enormt temparement og overskudd. De foreløpige snuttene som har blitt sluppet fra Exploding Head vitner om at de ikke holder noe tilbake denne gangen heller. Og på tross av at dette er New Yorkernes debut på et større plateselskap, er det fremdeles bøttevis med sjarm og vilje til å overbevise igjen i gruppen.

APTBS legger for øvrig ut på turné i oktober, med en rekke europeiske storbyer på planen. Dessverre har ingen dato blitt bekreftet her til lands enda, men det er jo lov til å håpe på at bandet som sist besøkte Norge under Øyafestivalen 08, tar seg tiden til å stoppe her igjen.

Foto: Bjørnar Håland for Øyafestivalen


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Neurosis & Jarboe - Neurosis & Jarboe

(Neurot)

Legg to pinner i kors. Ta et hvitløksbad. Be din siste bønn. Dørene til mørkets rike skal nå åpnes og du inviteres med inn.

Flere:

Brandy - Full Moon
Rumble In Rhodos - Signs Of Fervent Devotion