Tre nye til Popfest

Tre nye artister er nå klare for den første utgaven av Popfest i Kristiansand i sommer.

Popfest begynner å ta form nå, og det er tre nokså forskjellige band som nå er klare for den første utgaven av Popfest i Kristiansand 11. og 12. juni. Fra Bergen kommer The New Wine, fra Trondheim kommer Youth Pictures Of Florence Henderson og fra Brescia, Italia kommer Le Man Avec Les Lunettes.

The New Wine trenger neppe noen introduksjon for mange, men bandet har aldri vært mer hot enn de er nå og er snart klare med debutalbumet. Bandet skal spille på dansekvelden på Mølla fredag 11. juni.

Youth Pictures Of Florence Henderson slapp nylig sitt andre album, et album som befestet bandets posisjon som noen av landets fremste postrockere. Gjengen står på scenen på Bronseplassen 12. juni.

Og sist, men aldeles ikke minst, så får Popfest besøk av strålende italiensk indiepop i form av Le Man Avec Les Lunettes. Popfest melder at de "blir med sitt mildt sagt lettbente forhold til syntaks, språkblanding og engelsk språk generelt en kuriositet på Bronseplassen lørdag 12. juni."

Billetter til Popfest er i salg nå via Platebutikken Tiger.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Lindstrøm & Christabelle - Real Life Is No Cool

(Smalltown Supersound)

Lindstrøm har enda mer briljant og prisdryssverdig pop på lager

Flere:

The National - High Violet
When - Trippy Happy