8. desember: Vinn: Obliteration

Hva med litt deilig pest og fordervelse i ørene i adventstiden? Vinn Obliterations album Nekropsalms her! Og vi har trukket vinnere av Norah Jones.

Relaterte sider:

Obliteration

Vinneren er trukket, og Ragnar Reiersen fra Trondheim kan se frem til en mørk julegave fra Fysisk Format. Takk til alle som deltok i konkurransen, det kommer flere sjanser hvert øyeblikk!

Hva det er med Kolbotn som gjør at guttene i Obliteration har blitt så sinte og skumle er sannelig ikke godt å si, men det har uansett ført til avsindig bra konserter og et par knallalbum. Nå nylig slapp de sitt andre album, Nekropsalms, på Fysisk Format.

De har nå vært så hyggelige at de vil gi bort dette albumet, og for å få fatt i et eksemplar ber vi kun om svaret på ett enkelt spørsmål:

- Halvparten av Obliteration spiller i et annet brutalt band som jobber med album i skrivende stund, hvilket band er dette?

Send svar til oyvind.rones@groove.no så kjapt du bare greier og senest innen midnatt!

--
Vi har også trukket vinnere av konkurransen om et eks av den siste til Norah Jones. Enorm deltagelse er hyggelig, men det betyr at ikke alle vinner. Bedre lykke neste gang til dere. Torstein Lillebakk, Trondheim og Laura Damian fra Stavanger kan se frem til plate i posten. Riktig svar skulle selvsagt være Ravi Shankar.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo