Tiger starter plateselskap

Fysisk Format med flere utgivelser i nærmeste fremtid.

Folkene bak den svært så oppegående uavhengige platesjappa Tiger i Oslo har startet plateselskap. Fysisk Format er navnet på etiketten som satser motstrøms i en tøff hverdag for platebransjen.

På utgivelsesplanen for 2008 står band som Haust, Kaospilot, Silver og Snöras.

Fysisk Format skal appellere til de av oss som setter pris på en forseggjort utgivelse, og alle omslagene vil være montert, limt og nummerert for hånd. Omslaget til necrosludgerne Hausts Ride the Relapse, som slippes 13. juni, er for øvrig laget av tegneseriemakeren Esben S. Titland.

- Inspirert av gjør-det-sjøl plateselskap som Kning Disk, Ebullition, Metronomicon og Fonal har Fysisk Format lagt ned mye arbeid i å utvikle en egen innpakningsstandard. Alle cover på Fysisk Format er montert, limt og nummerert for hånd av artistene og Fysisk Format-personalet. Alt fra papirtype til bretteløsninger og innleggsmateriale er utviklet i samråd med fagfolk fra papir- og trykkebransjen på Ensjø. Den fysisk distribusjonen står 20 årsjubilanten VME for. Den ikke-fysiske verden fornektes dog ikke og utgivelsene vil være tilgjengelige fra velassorterte mp3-butikker, heter det fra FF.

Du kan holde deg oppdatert på Fysisk Format gjennom deres hjemmeside.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Besnard Lakes - The Besnard Lakes Are The Roaring Night

(Jagjaguwar)

Montreal-bandet har levert en på alle måter triumferende tredjeplate.

Flere:

M.I.A. - Arular
Jim O'Rourke - I'm Happy, and I'm Singing, and a 1, 2, 3, 4