Nye norske til Popfest

Team Me og Hypertext spiller på Popfest i sommer, og nå er den første plakaten klar.

Programmet til sommerens flotteste nykommer, Popfest, begynner virkelig å ta form nå, og i dag kan festivalen avsløre to heite nye navn på plakaten.

Første band ut er indiepop av beste sort med de svært lovende folka i Team Me. Bandet var nominert til Årets Urørt i 2009, og har i følge ryktene stablet sammen et mer enn stødig liveopplegg. Team Me inntar Bronseplassen lørdag 12. juni.

I tillegg er Haugesundsbandet Hypertext klare for Popfest. Gjengen forbereder i disse dager slipp av sitt andre album, Astronaut-Kraut, et album det knyttes svært store forventninger til etter noen imponerende konserter. I tillegg har dama bak en av årets store norske platesuksesser, Susanne Sundfør, blitt fast medlem i bandet.

Popfest gjør også klar en rekke spennende DJs, og blant dem er Velferd og DJ Smygarn. De byr også på noen av våre festligste DJs i form av klubbkonseptene Sarah's Postcard, Ira Ira Poplogg og Get Dancy!

Med disse tilskuddene på programmet har den første plakaten til årets festival blitt laget, og den ser slik ut:

Billetter er i salg nå via Platebutikken Tiger. Les mer om artistene og festivalen hjemme hos Popfest.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Haust - Powers Of Horror

(Fysisk Format)

Jeg vet ikke hvem som stjal kosebamsene til denne gjengen da de var små, men frustrasjonen det ledet til gjør at de fortjener medaljer.

Flere:

Yo La Tengo - I Am Not Afraid of You and I Will Beat Your Ass
Giant Sand - proVISIONS