Vinn: Spank Rock

Kitch, glam og fargerike hits, nei vi snakker ikke om Wig Wam, men om Spank Rock, som fyller Blå i morgen. Vinn billetter her!

Relaterte sider:

Amanda Blank

Spank RockKitch, glam og fargerike hits!

Nei vi snakker ikke om Wig Wam i all sin prakt og drakt, men om Spank Rock som kommer til byen, mer eksakt Blå i Oslo torsdag 28 januar.

Det er en stund siden sist de besøkte byen, og var relevante med crossoverplata YoYoYoYoYo, som her på bruket ble omtalt som "hiphop på siden av det mainstreame, som ikke er helt ment for massene". Og kombinasjonen fete beats, spretne damer og skitne tekster har ofte vært en vinner når det gjelder Spank Rocks liverepertoar, noe de viste blant annet under Øyafestivalen for et par år tilbake.

Vi har fått en neve billetter vi ønsker å dele ut for at du skal få ta del i morroa. Men da må du svare meg på følgende.

Rick Rubin er navnet på en av Spank Rocks best kjente låter. Hvilket plateselskap er han kjent for å ha grunnlagtt?

Send svaret ditt til tor.floor@groove.no innen torsdag 28 klokken 12.00 og du er med i konkurransen. Denne konkurransen er avsluttet.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Diverse artister - Song of America

(31 Tigers)

Rødt, hvitt og blått – og med 50 stjerner. Ni års arbeid ligger bak denne verdige hyllesten til amerikansk musikk fra 1492 og frem til dag.

Flere:

Årabrot - Solar Anus
No Age - Everything In Between