Vinn: Spank Rock

Kitch, glam og fargerike hits, nei vi snakker ikke om Wig Wam, men om Spank Rock, som fyller Blå i morgen. Vinn billetter her!

Relaterte sider:

Amanda Blank

Spank RockKitch, glam og fargerike hits!

Nei vi snakker ikke om Wig Wam i all sin prakt og drakt, men om Spank Rock som kommer til byen, mer eksakt Blå i Oslo torsdag 28 januar.

Det er en stund siden sist de besøkte byen, og var relevante med crossoverplata YoYoYoYoYo, som her på bruket ble omtalt som "hiphop på siden av det mainstreame, som ikke er helt ment for massene". Og kombinasjonen fete beats, spretne damer og skitne tekster har ofte vært en vinner når det gjelder Spank Rocks liverepertoar, noe de viste blant annet under Øyafestivalen for et par år tilbake.

Vi har fått en neve billetter vi ønsker å dele ut for at du skal få ta del i morroa. Men da må du svare meg på følgende.

Rick Rubin er navnet på en av Spank Rocks best kjente låter. Hvilket plateselskap er han kjent for å ha grunnlagtt?

Send svaret ditt til tor.floor@groove.no innen torsdag 28 klokken 12.00 og du er med i konkurransen. Denne konkurransen er avsluttet.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Monster Mike Welch - Cryin' Hey!

(DixieFrog)

Unge og lovende Mike Welch kommer ut av det blå og leverer fra seg noe så deilig som en komplett, moderne bluesplate.

Flere:

Father John Misty - I Love You, Honeybear
Beach House - Beach House