Takk...

Det kommer til å bli stille på groove.no en stund fremover.

Relaterte sider:

...men ikke helt farvel

I april i år passerte groove.no 10 år online, og det var med stolthet og glede man kunne bla tilbake gjennom hele denne perioden og se hva som har blitt levert. Det har blitt lagt ned en tullete mengde arbeid i løpet av disse årene, ikke minst arbeidet med å sette opp hele databasen. Resultatet har blitt imponerende, noe vi har fått bekreftet gjennom alle disse årene fra både publikum og bransje som har vært ivrige brukere.

Det er selvfølgelig litt mer vemodig å se tilbake på det som er gjort under disse omstendighetene, men det er med desto større stolthet og glede man kan konstatere at det som har blitt levert har vært akkurat så bra som det burde være.

Hva fremtiden bringer for groove.no er foreløpig usikkert, men det blir stille en periode fremover uansett. Samme hva som skjer, så ønsker vi å takke så mye for følget så langt. Uten alle de trofaste leserne hadde ikke groove.no vært noenting, og det har betydd enormt mye for alle oss involverte helt siden oppstarten. Vi har satt umåtelig stor pris på at dere har vært her med oss.

Dersom noen har spørsmål eller kommentarer, send gjerne en epost til oyvind.rones@groove.no - så skal det svares så godt det lar seg gjøre.

Da gjenstår det bare å takke for oss i denne omgang!

-Øyvind Rones, avtroppende redaktør


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Television - Marquee Moon

(Elektra / Rhino)

Midt i punkalderen kom det frå New York ei plate som låt ganske så annleis. Så underfundig, så energisk og så visjonær at den aldri kan bli gløymt.

Flere:

Atomic - Feet Music
Samara Lubelski - The Fleeting Skies