Lytt: Broken Social Scene.

Bandet med den elleville lineupen har sluppet to nye låter, og legger ut på verdensturné til sommeren.

Relaterte sider:

Broken Social Scene

På tampen av 2005 var det svært få band i verden som kunne matche Broken Social Scene. Med en lineup på hele 15 musikere, hvorav godt over halvparten representerte det ypperste fra Canadas indiescene; Stars, Feist, Metric og Apostle of Hustle. Siden den gang har gruppen gitt ut to plater under labelet BSS presenterer, henholdsvis Kevin Drew og Jason Collett, alle har de til felles at de representerer det eminente Canadiske labelet Arts & Crafts.

Men det kan ikke bare ha vært enkelt å være en supergruppe på denne størrelsen, det var muligens lettere når ingen var spesielt kjent, men etter hvert som blant annet Leslie Feist, Amy Millan og Emily Haines alle startet opp egne band og soloprosjekter med stor suksess, ble det ikke like lett å stille verken full lineup i studio eller på scene. Men nå ser det ut som at de har klart å samle seg igjen.

Først ut var singelen World Sick, og tidligere i dag slapp gruppen sin to nye singler: Forced to Love All og All To All. Disse kan du sjekke ut under.

Gruppen har planlagt en verdensturné i sommermånedene, og tar jeg ikke helt feil bør dette være litt i en fjær i hatten for bookingagentene til norske festivaler. Vi er svært spent på å se hvor de havner.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Twilight Singers - Dynamite Steps

(Sub Pop)

Oi, her har det skjedd ting! Neida. Egentlig ikke. Bare at Dulli & Co har laget nok et knallbra album.

Flere:

Gerd og Otto - Et Luftslott på Månen - Kapittel 1: 1934-1948
Solveig Slettahjell Slow Motion Quintet - Pixiedust