Big Dipper på flyttefot

Flytter fra Torggata Bad til Møllergata. Åpningsfest med en rekke konserter 12. og 13. oktober.

12. oktober åpner Big Dipper ny butikk i Oslo, nærmere bestemt i Møllergata 1 (nabo med Gamla). Butikken i Torggata Bad forsvinner, men ingen trenger å gråte av den grunn. Tvert imot!

- Den nye sjappa er nok det nærmeste vi noen gang vil komme i vår misjon om å lage den perfekte platebutikk. Det blir rett og slett en vanvittig fet sjappe med et større musikkutvalg enn noensinne, melder Big Dipper.

Dette skal selvsagt feires med heidundrende fest der Big Dipper har fått med seg noen av butikkens favorittartister til å være med på moroa. Programmet til åpningshelgen er som følger:

Fredag 12. oktober:

Kl. 14 inviteres alle til butikkåpning.

Kl. 18 blir det offisiell åpning av sjappa med snorklipping av åndsfrende Thomas Felberg. Rett etterpå sparker Smoke Mohawk i gang på scenen og spiller låter fra sitt nye album Viva el Heavy Man, som slippes på vinyl samme dag. Signering og bobler i glasset til alle hører med. Første smakebit fra albumet, coverlåten Crazy Horses (The Osmonds), har fått følge av en video som du kan sjekke ut her:Lørdag 13. oktober

Konsert med albumaktuelle Ida Jenshus kl. 14.

På kvelden arrangerer Big Dipper åpningsfest hos naboene på Gamla. Der vises den nye platebutikk-filmen Last Shop Standing. Du har kanskje lest boka skrevet av Graham Jones? Nå er den dokumentarfilmatisert. Medvirkende er Paul Weller, Johnny Marr, Billy Bragg og ikke minst mange engelske platebutikkansatte.

Etterpå blir det konserter med svenske The Amazing og norske The Apricot.

I tillegg blir det god musikk over anlegget, besørget av DJ’s fra Big Dipper og venner av sjappa.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Robert Plant & Alison Krauss - Raising Sand

(Rounder)

Hvem skulle trodd at dette umake paret skulle stå for en av årets utgivelser? Ikke jeg i hvert fall.

Flere:

Sonny Simmons - The Traveller
Kenneth Ishak And The Freedom Machines - Kenneth Ishak & The Freedom Machines