Rune Grammofon fyller 50

Rune Grammofon feirer i disse dager 50 utgivelser med en flott vinylboks bestående av fem 10-tommere.

Tittelen på verket er Until Human Voices Wake Us And We Drown. Det er en 5x10 tommers boks i eget cover designet av Kim Hiorthøy, samt et 16-siders hefte. Samleren er kun produsert i 1000 eksemplarer. Musikken på denne boksen viser bredden av Rune Grammofon, og inneholder alt fra Arne Nordheim og Fartein Valen til Supersilent og Susanna and the Magical Orchestra. Alle sporene er tidligere utgitt.

Rune Gram slipper også en titommer med Deathprod, som i hovedsak består av remixer som Deathprod har gjort for artister som Nils Petter Molvær, Murcof, Cloroform og italienske Larsen.

Som ikke det var nok. Selskapet slipper også The White Birch sin kritikerroste Come Up For Air i vinyl-utgave med gatefold cover og Kim Hiorthøy sitt egenartede design. Denne slippes også på CD i USA og Asia.

2. mai slipper Rune Gram Scorch Trio sin Luggumt som dobbel-LP med fire bonusspor og med cover designet av Kim Hiorthøy. Andre utgivelser i mai inkluderer Phonophani: Phonophani og Humcrush: Hornswoggle. I juni kommer Svalastog: Woodwork og i august Susanna and the Magical Orchestra med Melody Mountain.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo