Hypertext albumklare

Hypertext er omsider klare med album nummer to - Astronaut Kraut! kommer i midten av november.

Relaterte sider:

Hypertext

Det begynner å bli en stund siden Astronaut Kraut! ble annonsert, og låter begynte å drysse ned som svært lovende smakebiter allerede i 2009. Tiden siden den gang har bandet brukt på best mulig måte, og blant annet opparbeidet seg et rykte som et solid liveband. Siden sist har også en av landets største kvinnelige artister, nemlig Susanne Sundfør, blitt fast medlem i bandet.

Første single fra Astronaut Kraut! er Ivy League, og det er liten tvil om at det er et særdeles smakfullt valg. Låten har vært tilgjengelig en stund nå, men får først nå sin ordentlige release. Her fra en opptreden fra YouTube-festivalen Give Your Live i desember i fjor:Astronaut Kraut! er ute 15. november via Emelie Records/Tuba. Det vil også annonseres en Norgesturné i forbindelse med albumslippet, for oppdateringer om dette, se Hypertexts MySpace.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Beatnuts - Classic Nuts Vol. 1

(Loud / Columbia)

Disse nøttelitene har sittet i toppen av hiphoptreet og sluppet fete funknøtter i over ti år. Her får du 10 av de aller feteste, velkrydra og crispy.

Flere:

Rumble In Rhodos - Signs Of Fervent Devotion
Bryan Ferry - Frantic