Bildeserie: Numusic 2009

Numusic feiret i forrige uke sitt 10års jubileum i hjembyen Stavanger. grooves fotograf bringer her sin rapport fra festivalen.

Alle foto: Kristin Svanæs

Det var tid for jubileum i oljehovedstaden Stavanger i perioden 9-13 september. Og det ble meldt om det bredeste programmet festivalen noen gang har hatt.

Groove hadde den lovende fotografen Kristin Svanæs på plass under arrangementet, og hun oppsummerer oppholdet på følgende måte:

- Dette var en meget suksessrik festival med enda flere besøkende enn i fjor, og alle tilbakemeldingene jeg fikk fra forskjellig hold var bare positive. Artistene var også svært fornøyde. Det var et veldig spennende artist-oppsett i år, og festivalen har åpnet opp for flere sjangre, noe som var veldig tydelig i år, samt også fokus på lokale lovende band.

- Jeg har hatt en fantastisk opplevelse, både lydmessig og visuelt sett. Håper dette kommer godt fram i bildene mine.

For å oppleve festivalen gjennom fotografens linse trenger du bare å klikke på bildet for å gå til Numusic-galleriet hvor du kan se bilder av band som Noxagt, FM Belfast, Phillip Jeck, Fennesz, Lama, Detachments, Faust, Mûm og Susanna and the magical Orchestra


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fever Ray - Fever Ray

(Rabid)

Elektronisk brilijant og lyrisk overlegent fra Karin Dreijer, som har laget ei plate som simpelthen er uimotståelig.

Flere:

Neurosis & Jarboe - Neurosis & Jarboe
Pernice Brothers - Live a Little