by:Larm 2011: Of Norway

Stratos, 19. februar: Det begynte lovende, men etter hvert gikk det opp for meg at man ikke skal lytte, men danse til Of Norway live.

Relaterte sider:

Of Norway

For den lyttende del av publikum ble det en kjedelig konsert hvor Of Norway sverget til standardløsninger, fantasiløse rytmer, og de ekkofordreiningene man blir servert på omtrent hver eneste by:Larm konsert, men som få virkelig klarer å bruke originalt og godt.

Skog? Nei!

De går for å lage musikk med følelsen av norske skoger, og på Stings of Death EP kan dette forsvares, men den totale mangel på mystikk de presenterte på Stratos, ga mer en følelse av å være i femte etasje på Oslo Plaza.

Men det begynte bra. Det første minuttet var det faktisk antydninger til kreativitet. Lil’ Wolf og Chris Lynch presenterte noen melodiøse og nesten originale melodier. Dessverre ble det raskt klart at det var ekkojusteringer og skrap som skulle dominere lydbildet under denne konserten.

Inhabil

Som den antidanseren jeg er når jeg har kamera og blokk i hånda (og for så vidt er også ellers), er jeg sikkert for inhabil å regne. De få i publikum som beveget på mer enn hodet, koste seg sikkert. Men jeg skulle like å vite hva som gjør det så spesielt å danse til Of Norway i forhold til et annet halvmørkt elektronikaprosjekt.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Os Mutantes - Mutantes ao Vivo: Barbican Theatre, Londres 2006

(Luaka Bop / V2)

Viva Mutantes! Fantastisk gjenforeningskonsert, festet til tape og film.

Flere:

Belle & Sebastian - The Life Pursuit
Le Corbeau - Moth on the Headlight