LUKE 17: Rock Mot Rus 2011

Hvem skulle trodd at en liten festival på Andenes i Nordland kunne vokse seg til å bli såpass viktig og solid? Vi feirer bursdagen til Rock Mot Rus ved å lodde ut festivalpass til neste års utgave!

Relaterte sider:

Poppa Lars

Kollwitz

Kvelertak

Moddi

Vishnu

Surfers Lingo

Konkurransen er avsluttet. Vi gratulerer Preben Edvardsen med festivalpass til Rock Mot Rus 2011, han var en av mange som visste at Kvelertaks debutalbum ble produsert av Kurt Ballou fra Converge. Takk til alle som deltok!


Rock Mot Rus har vært essensiell i startfasen til flere nordnorske artister, og band som Madrugada, Tungtvann, Kråkesølv og Moddi kan alle takke festivalen for uvurderlig drahjelp da det var viktigst. Kjære minner og store opplevelser står sentralt når det på nytt inviteres til festival 15.-17. april 2011, og Rock Mot Rus er som vanlig på hugget når det gjelder det beste av norsk musikk.

Kvelertak, Kollwitz, Moddi, Vishnu, Poppa Lars og Surfers Lingo er alle klare for 2011, og flere skal det bli. Rock Mot Rus skuffer aldri med sitt program, og har følgelig blitt en bauta i nordnorsk kulturliv.

Denne begivenheten har du nå muligheten til å få med deg helt gratis om du svarer riktig på følgende spørsmål:

- KVELERTAKS DEBUTALBUM BLE PRODUSERT AV GITARISTEN FRA ET KJENT AMERIKANSK BAND, HVILKET BAND VAR DETTE?

Svar sender du til konkurranse@groove.no innen midnatt 17. desember. Husk fullt navn, adresse og telefonnummer - og merk eposten "ROCKMOTRUS2011" - så har du alt på plass og gjort alt du kan for å være med i trekningen!Foto: Øyvind Rones (Kollwitz, John Dee 2010)


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo