Integrity til Oslo

Over to januarkvelder på Elm Street får man i tillegg til Integrity blant annet et svært etterlengtet comeback fra Lash Out.

Relaterte sider:

Integrity

Lash Out

Common Cause

Okkultokrati

Problems

Som om ikke det amerikanske metalcorebandet Integrity skulle være nok til å trekke fullt hus på Elm Street, så har det ferske bookingselskapet InContrastOfNothing sydd sammen to totalpakker i januar som er hinsides himmelen for hardcore-entusiaster.

På den første av to kvelder hvor Integrity headliner finner vi det smått legendariske norske hardcorebandet Lash Out. Gitarist her er ingen ringere enn Andreas Tylden, som senere ble mer kjent i JR Ewing, og er i disse dager aktiv i Altaar. Samme kveld spiller Okkultokrati, og kvelden etter er det et hemmelig band i tillegg til Common Cause og Problems.

Bak bookingselskapet finner vi tre kompiser som faktisk startet selskapet på grunn av Integrity og denne bookingen. Groove-fotograf Thomas Rodahl Dedekam er en av de, og er så klart strålende fornøyd med utfallet.

- Integrity er jo for veldig mange som er interessert i hardcore et legendarisk band, som har skilt seg ut fra dag én, og gitt mange band i metal-hardcore sjangeren sitt opphav. Det er 13 år siden de var i Oslo sist, så syntes vi det var på tide at noen fikk de hit, og i stedet for å vente på at andre gjorde noe, så gjorde vi det selv. Men dette ville ikke gått uten Elm Street som har vært utrolige fra vi først lufta ideen for de.

Det var heller ikke vanskelig å be band om å være med på festen når det var snakk om Integrity, noe som har ført til to drøye helaftener til å kickstarte 2011.

- Reunion med Lash Out var det Andreas Tylden som tok initiativ til, og takket være han så gikk det også i boks. Common Cause består også av folk med lang fartstid i miljøet, og har gjort mange bra konserter opp gjennom årene. Må også nevne fantastiske Okkultokrati og Problems, som også stiller i reneste dugnadsånd.Den første av de to kveldene med Integrity er allerede utsolgt, men det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til kveld nummer to, søndag 16. januar - som har fri aldersgrense. For billetter gå HIT.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Dizzee Rascal - Showtime

(XL)

19-åring fra London hamler opp med hip hop-storheter på begge sider av dammen. Big up!

Flere:

The Samuel Jackson Five - Same, Same, But Different
Andrew Bird - Noble Beast