Gjestelister

Linn Frøkedal, redaktør Jaymz Clements (Beat Magazine), Bungalow Ranchstyle, Pow Pow og Susanna deler sine favoritter.

Vi feirer julaften med å gi dere flere av gjestelistene samtidig: The Low Frequency In Stereo/The Megaphonic Thrifts Linn Frøkedall og Jaymz Clements, redaktør i australske Beat Magazine. Han deler de beste australske utgivelsene med oss. Kongsberg/Oslo-bandet Bungalow Ranchstyle har laget sin oversikt, det samme har Pow Pow og så har vår egen Susanna Wallumrød (bildet) sydd sammen en lekker liste bestående av både knallhard improv og vever folk.

Susanna avslører også noen av neste års planer til groove:

- Det første som skjer er et samarbeid med Ensemble neoN, med nyskrevne sanger, og arrangementer av Jan Martin Smørdahl og Julian Skar - og med premiere på Fabrikken lørdag 6. februar. Videre er det i løpet av våren og sommeren turné med Susanna and the Magical Orchestra i Europa, USA og Norge/Skandinavia og det blir også en fortsettelse på samarbeidet med Bonnie Prince Billy, sier Wallumrød.

Alle listene finnes under "lister" i menyen til venstre. Med det ønsker vi alle våre lesere en flott julekveld! Flere lister kommer i romjulen.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


In the Country - This Was the Pace of My Heartbeat

(Rune Grammofon)

Bli med på landet inn i et velkjent landskap, og la In the Country få deg til å se det med nye øyne.

Flere:

Two Gallants - What the Toll Tells
The Gin & Tonic Youth - New Times