Civil Civic: Run Overdrive/Fuck Youth

MP3: Norgesaktuelle Civil Civic lar deg bestemme hvor mye du vil betale for den nye singelen.

Relaterte sider:

Civil Civic

Det er TrashPop i Kristiansand og Radio Nova i Oslo som får staselig besøk av den australske duoen Civil Civic neste uke. Bandet er med god grunn et hett navn for tiden, og det understrekes grundig med den nye dobbelsingelen, Run Overdrive/Fuck Youth.

Disse to knallåtene kan du i tillegg skaffe deg ut fra samme prinsipp som Radiohead gjorde suksess med på sitt forrige album, In Rainbows. Det betyr at du kan betale helt ned til null kroner for digitale eksemplarer av de to låtene. Og føler man for å slenge i en slant, så er det selvfølgelig ingenting som er bedre enn det!

Civil Civic: Run Overtime/Fuck Youth

Og som om ikke en potensielt gratis single var nok, så er også konserten i Betonghaven på Chateau Neuf også gratis. Smooth støypop av beste sort her altså - det kan være lurt å stikke snuten mot konsertstedet tidlig.

Run Overdrive/Fuck Youth er ute nå, og bandet spiller på TrashPop på Charlies Bar i Kristiansand 3. juni, og på Chateau Neuf 4. juni.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Paganus - Skogsrock

(Earthwood)

Paganus' kraftige, men klare øko-folk-rock brygg oppmuntrer villmennesker til ringdans i solsirkler over hele Skandinavia.

Flere:

The Samuel Jackson Five - Easily Misunderstood
Deportees - Under the Pavement - The Beach