Øya: Utsolgt for festivalpass

Kun dagsbilletter igjen til torsdag, fredag og lørdag.

Foto: Bjørnar Håland

Femdagerspassene til Øya er utsolgt. Festivalen melder også at alle pass til åpningsdagen onsdag 10. august er borte. Her er det likevel en liten mulighet til å få seg billett da et lite antall kun er reserverte, og blir de ikke hentet legges billettene ut for salg igjen.

Når det gjelder dagspass til torsdag, fredag og lørdag i Middelalderparken, er det ennå mulig å skaffe seg billett, men Øya melder at billettsalget går så det suser og er langt foran fjorårets salg på samme tid. Det er med andre ord lurt å skaffe seg billett fortere enn svint hvis du har tenkt deg på Øyafestivalen i august.

Øya melder at de siste navna kommer på plakaten i løpet av de neste ukene. Årets program er som vanlig både bredt og spisset. Med navn som Fleet Foxes, The Jayhawks, Pulp, Kanye West, Aphex Twin, Grant Lee Buffalo og Lykke Li burde det være noe for enhver musikksmak.

Festivalen presenterer kommende navn og gamle helter med samme entusiasme, av sistnevnte kategori er det verdt å trekke fram gjenforening av Wannskrækk – som for øvrig også opptrer på Pstereo i Trondheim.

Av andre navn på plakaten er det hyggelig å trekke fram Stein Torleif Bjella, The Avett Brothers, Kitchie Kitchie Ki Me O, Explosison in the Sky, Ida Jenshus, Håpkan Helström og Warpaint. Okkervil River og Low på Øyanatt er også potensielle godbiter.

Mer om Øya finner du på festivalens hjemmeside.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Pernice Brothers - Live a Little

(Ashmont / One Little Indian)

Hey Joe, where you goin' with those tunes in your head? - I'm ridin' down PCH One to Somerville to get High as a Kite. Ein god idé Joe, ein god idé.

Flere:

Wire - Red Barked Tree
Mats Eilertsen - Flux