LUKE 19: Volumfestivalen 2011

Elverums festivalstolthet Volumfestivalen har startet forberedelsene til 2011 med et finfint artistslipp, og nå har du sjansen til å vinne festivalpass!

Konkurransen er avsluttet, vi gratulerer Ragnhild Aarø Njie, Kristian Rogndal og Andreas Solberg Hedemann med hvert sitt festivalpass til Volum 2011! Riktig svar var så klart rev. Takk til alle som deltok!

Kulturfestivalen Volumfestivalen har for lengst funnet sin plass i den store festivaljungelen, og greier åpenbart å toppe seg selv hver eneste gang det arrangeres festival. Fjorårets imponerende program bekreftet dette til gangs, og de er nå godt i gang med å gjøre det samme med 2011-versjonen.

Denne uken ble nemlig Glittertind, Begravelsesbyraaet, The Avalanche og Jonas Alaska klare for neste års festival i Elverum. Spekteret er med andre ord bredere enn noen gang før, og festivalen viser at de til enhver tid har god oversikt over hva som rører seg under overflaten i norsk musikkliv.

23.-26. juni er Volumfestivalen 2011 på gang igjen, og da er det neppe noen andre steder enn Elverum man burde være. Nå har vi noen festivalpass vi veldig gjerne vil forære noen av våre lesere med, og måten man kan vinne seg et pass er å svare på dette spørsmålet:

- HVA SLAGS DYR HAR VOLUMFESTIVALEN SOM SIN MASKOT?

Svar sendes til konkurranse@groove.no innen midnatt 19. desember. Husk å skrive fullt navn, adresse og telefonnummer - og merk eposten "VOLUM 2011".
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Håkan Hellström - Ett Kolikbarns Bekännelser

(Virgin)

Livet er skitigt. Livet er jävla fucking kuk-Åmål.

Flere:

Harmonica Sam - Rocker No.1
The Core - Vision