Gunfest på Vippetangen

Cathedral og Electric Wizard er blant de bekreftede artistene til Gunfest.

27.-29. november blir det blytungt på Vippetangen i Oslo. Da arrangeres nemlig Gunfest, med artister som Cathedral, Electric Wizard, Witchcraft, Graveyard, Nachtmystium, Grand Magus, Seppo Goes to Holocaust, Ansur, She Said Destroy, Aviendha, Årabrot og Haust bekreftet så langt.

Det er Gunsmoked Entertainment, som nylig stod bak konserten med Neurosis i Kanonhallen, som arrangerer denne festivalen:

- Vi synes Norge trenger en alternativ metallfestival, der folk kan kose seg med fete riff og kaldt øl, sier Jeppe Long i Gunsmoked til groove.no.

- Gunfest skal arrangeres på Skur 40 på Vippetangen i Oslo. Planen med det er å lage noe ingen har opplevd tidligere, å skape en helt ny festivalopplevelse for folk med bred og god musikksmak, forteller Long.

Flere artister vil bli booket til Gunfest i tiden fremover. Følg med på groove eller på Gunsmoked sin MySpace.

Det vil også bli arrangert to forfester i forbindelse med denne festivalen: 1. november spiller Genghis Tron på Funhouse, 5. november står ingen ringere enn OM på scenen på Garage.

Billetter til Gunfest kan kjøpes på Platebutikken Tiger/Tigernet.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Drive-By Truckers - Brighter Than Creation's Dark

(New West)

I skuggen av lyset fortel dei nitten historier som avgjort tåler dagens lys, men som meir enn gjerne også søker mørkret.

Flere:

Jim O'Rourke - I'm Happy, and I'm Singing, and a 1, 2, 3, 4
Love - Forever Changes