LUKE 4: Last Train

Oslos eldste, minste og kuleste scene byr på konserter fem kvelder i romjula. Vinn gratispass til hele moroa her!

Konkurransen er avsluttet. Vi gratulerer Sigrid Petersen med verdens eneste Last Train romjulsfestivalpass. Riktig svar var selvfølgelig 1984. Takk til alle som deltok!

OK, strengt tatt ikke en festival dette, men slik som i fjor gjør Last Train igjen et "festivalpass" tilgjengelig for groove.nos lesere til sine romjulskonserter.

Legendariske Last Train har holdt koken i lang tid og overlevd alle trender, oppturer, nedturer og konkurrenter. I Oslo finnes det ikke noe annet utested av samme karakter, både som pub og konsertscene, som har overlevd like lenge, sannsynligvis ikke i hele landet.

Tradisjonen tro tar Last Train igjen ansvar i romjula og byr på fem konsertkvelder med noe for enhver smak, i en ellers ganske så død tid.

Hissige Mongo Ninja, lavmælte Thom Hell, poplegendene Astroburger og de norske garasjedronningene The Launderettes spiller alle opp til dans på Last Train. Det gjør også Wolves Like Us, Gerilja og The Retardos - og du kan vinne gratispass til alle kveldene her!

Ved å svare riktig på et lite spørsmål er du med i trekningen av pass til hele herligheten i romjula på Last Train!

- I HVILKET ÅR FIKK LAST TRAIN SIN SKJENKEBEVILLING MOT KRISTELIG FOLKEPARTIS STEMME?

Send ditt svar til konkurranse@groove.no - merk eposten med "LAST TRAIN" i tittelfeltet, og husk å skriv svar, navn, adresse og telefonnummer. Og gjør det innen dagen er omme - midnatt 4. desember altså!

Romjul på Last Train:

26.12 - Mongo Ninja
27.12 - Thom Hell (solo)
28.12 - Astroburger
29.12 - Wolves Like Us + Gerilja
30.12 - The Launderettes + The Retardos
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Like Rats From a Sinking Ship - We Get Along Like A House On Fire

(The Perfect Hoax)

Heseblesende galskap, aggressivitet, stakkato temposkifter og nihilisme. Vel, det er i hvert fall et forsøk på å sette LRFASS i bås.

Flere:

The New Pornographers - Twin Cinema
Devendra Banhart - Smokey Rolls Down Thunder Canyon