Vinn: Shining på Blå

Shining har pangåpnet det norske plateåret, og nå skal de gjøre det samme med konsertåret - vinn deg billetter her!

Shining slapp denne uken sitt femte album, Blackjazz, og de fortsetter med dette å imponere alle som hører på. Denne gangen har de fått stjernehjelp i form av produsent Sean Beavan og tekniker Tom Baker, og det har blitt monumentale saker. Fra omtalen på groove som publiseres imorgen sies det blant annet følgende:

- Volden og brutaliteten er så mye mer enn en effekt for Shining denne gangen, den er såpass altoppslukende at den spiser omgivelsene i ett eneste stort svart hull. Og på en skrudd måte greier den å unngå å spise opp seg selv i samme slengen slik den aldri stopper. Å begrense seg selv er åpenbart et ukjent fenomen for disse guttene.

Skulle det friste å få med seg galskapen live, så er det mulig allerede på onsdag på Blå. Skulle det friste å gjøre dette helt gratis, så kan det kjapt skje om du sender inn svar på følgende spørsmål:

- Shining gjorde i 2008 bestillingsverket Armageddon - Nine Nights in Nothingness - Glimpses of Downfall, for Moldejazz. Dette gjorde de sammen med et kjent norsk black metal band - hvem var dette?

For å være med i trekningen må svaret sendes til oyvind.rones@groove.no innen onsdag 20. januar klokken 12:00. Lykke til!

Foto: Alexander Benjaminsen


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fuku - I bakvendtland - Fuku synger Alf Prøysen

(MTG)

Den universelle Prøysen - nå også på japansk.

Flere:

Atomic - Feet Music
Ping - Discotheque of Darkness