Nouvelle Vague til Oslo

Nybølge-film entusiastene Marc Collin and Olivier Libaux fra Nouvelle Vague tar turen til Rockefeller i oktober.

Relaterte sider:

Nouvelle Vague

Nouvelle Vague som har hentet navneinspirasjonen sin fra kanskje den mest gjeldende bølgen som filmhistorien har bydd på: nybølgen, har bestemt seg for at de ønsker å ta turen innom hovedstaden til høsten.

Bandet som virkelig lever opp til sin navnetittel gjennom et vev av ulike inspirasjoner, og med innflytelse fra blant annet punk og new wave, pakker musikken sin inn i en frankofil ramme som har sjarmert mang en popentusiast i senk.

Den franske gruppa holder konsert på Rockefeller i Oslo lørdag 10. oktober, etter å ha sluppet platen 3 tidligere i år. Her fortsetter gruppen sine elegante bossanova-fortolkninger av kjente klassikere, som har vært deres suksessformel siden den selvtitulerte debuten.

Bandet besøkte sist Norge i 2007, da på John Dee, men denne gangen forsøker altså arrangørene i Goldstar å flytte Nouvelle Vague frem til en større gruppe av mennesker på Rockefeller. Noe som naturligvis ikke er noe du bør gå glipp av.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Katatonia - Viva Emptiness

(Peaceville)

Høsten er kommet, ja. Og hva er da bedre enn å lytte til Katatonia?

Flere:

Balkan Beat Box - Nu Med
Sigur Rós - Takk