WiMP kobles med Facebook

Nå er også den norske streamingtjenesten koblet opp med det toneangivende sosiale mediet.

I en pressemelding fra WiMP i dag morges, kommer det frem at streamingtjenesten har fått klar en integrering med Facebook - hvor du nå kan koble WiMP til Facebook for å vise dine egne, og kunne se dine venners, favoritter.

Dette var en tjeneste Spotify fikk på plass for en tid tilbake, og WiMPs gladmelding kommer derfor neppe som noen overraskelse. I tillegg kan Wimp annonsere at følgende oppdateringer er tilgjengelige for operativsystemene til henholdsvis Android-telefoner og Iphone:

WiMP for iPhone (iOS 4):

Apple har annonsert at den nye versjonen av WiMP for iPhone nå er godkjent, og oppdateringen er nå tilgjengelig i Appstore.
- Støtte for avspilling av musikk i bakgrunnen (multitasking) når man benytter andre iPhone-applikasjoner som for eksempel e-post eller nettleser
- Fungerer sammen med telefonens egne fjernkontroller og multimediaknapper

Wimp for Android ute av Beta:

I tillegg har WiMP for Android nylig blitt offisielt tilgjengelig for nedlasting fra Android Marked, med blant annet nye funksjoner som støtte scrobbling til Last.fm samt en egen Widget.

Android-versjonen av WiMP fungerer på alle mobiltelefoner med Android versjon 1.5 eller høyere, slik som HTC Legend, HTC Hero, HTC Magic, HTC Desire, HTC Tattoo, SonyEricsson Xperia X10, Samsung Galaxy, Google Nexus One, med flere. Brukere laster ned WiMP ved å surfe med sin Android-telefon til wimp.no, eller nedlasting via Android Market.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Bonnie Prince Billy - The Letting Go

(Domino)

Oldham har reist til sagaøya ute i havgapet. Her, blant varme kilder, snødekte breer og staute vikinger, har den underfundige amerikaner funnet roen.

Flere:

Fleet Foxes - Fleet Foxes
M.I.A. - Maya