Descending Shadows

Pierced Arrows til Norge, fire konserter fra Halden i sør til Tromsø i nord i september.

Pierced Arrows aka Dead Moon kommer til Norge i begynnelsen av september. Trioen, ledet av undergrunnsheltene, veteranene og ekteparet Fred og Toody Cole, gjestet vår hjemmelige steinrøyse et drøyt år tilbake. De gjorde da et knippe konserter som beviste at den døde månens tid på ingen måte er forbi.

Portland-bandet Pierced Arrows reiste seg i ruinene av Dead Moon i 2007 og slapp sitt debutalbum Straight to the Heart i fjor. Fred Cole & Co har nylig vært i studio og jobbet med en oppfølger under arbeidstittelen Descending Shadows. La oss krysse fingrene for at denne er med i bagasjen når et av verdens minst glamorøse band kommer over Atlanteren for en lang rundtur i Europa til høsten.

At drøyt seksti år gamle Fred Cole og hans kone er i god form kan kanskje deltakelse og gjennomføring av Portland Maraton (begge kom i mål!) være et godt eksempel på, og for garasjerock-publikummet (og maratonløpere) er det bare å krysse av følgende datoer i kalenderen:

2. sep: Feelgood, Halden
3. sep: Blå Rock, Tromsø
4. sep: Hulen, Bergen
5. sep: John Dee, Oslo

Anbefalt oppvarming kan for øvrig være den helt fantastiske dokumentarfilmen Unknown Passage, The Dead Moon Story – som gode platesjapper selvsagt har i sin DVD-hylle.

Foto hentet fra bandets hjemmeside.


comments powered by Disqus

 Artikler, nyheter


Ekstranummer #61: Nostalgi i slengbuksas tidsalder: Den norske retrobølgen på 70-tallet, Del 5

Filmindustrien befant seg i syttiåra i ei hard klemme. Skulle den satse på tidsriktig sosial ’relevans’ eller peise på med det den alltid har vært best på, pur eskapisme? Svaret, og de store pengene, lå i en mellomløsning: Tidstilpasset og trendriden

Podium

Hovedsiden / Siste:

Til Vigdis av Jan Garbarek
06.04.14 - 17:56

Indie band i Oslo søker trom...
23.03.14 - 15:52

Bassist sökes till osloband
17.03.14 - 22:40

> Registrer deg som forumbruker her.

Feedback


Jeg Vil Hjem Til Menneskene - Susanna Wallumrød
Konservativ?
(05.04.11)

Memories Of A Lifetime - Ole G. Nilssen
En fantastisk CD. Blir aldri lei av denne musikken!
(03.04.11)

The Agent That Shapes The Desert - Virus
Heilt ueinig
(29.03.11)

Groovissimo