cover

Mad Lee Riot

Mad Lee Riot

CD-EP (2003)

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Hardrock

Spor:
Alone On Top
In The Road
Stop Motion
Too Long
Washin Daze

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


G minus

Et lite svensk band som kanskje sikter mot stjernene, men foreløpig må nøye seg med vår egen lille krok av universet.

Svenske Mad Lee Riot framstår som et litt intetsigende demoband på denne selvfinansierte EPen. De spiller ganske streit og ordinær hard rock uten særpreg eller nytenking. Ikke det at de er kopier av noe spesielt, men man hører ingenting her man ikke har hørt bedre eller mer sprudlene andre steder.

Det er ikke meningen å gi kvartetten for hard medfart, fordi dette holder seg greit midt på veien. Det er ikke direkte kjedelig eller dårlig. Det virker som de har hørt en god porsjon hårete 70-tallsrock. Robin Thorman har en helt grei stemme og Johan Sölscher drar noen helt OK gitartriks. Låtene er ganske tradisjonelt oppbygd, og funker helt alright innafor rammene bandet har satt. Det er fullt mulig å nikke litt på hodet til dette, men du husker antagelig ikke et eneste refreng en time etterpå.

Det man da sitter igjen med er et middelmådig amatørband som ikke trenger å haste med å si opp dagjobbene sine. Det er nok for tøff konkurranse i muskelrockverden til at denne EPen skal leve lenge i minnet til denne anmelderen.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Neil Young - On the Beach

(Reprise)

Now I'm livin' out here on the beach, but those seagulls are still out of reach.

Flere:

Monster Mike Welch - Cryin' Hey!
The Core & Nils Olav Johansen - Blue Sky