cover

Believe In You

Thunder Express

CD-single (2004) - Razzia

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Hardrock

Spor:
Believe In You
Coming Back

Referanser:
The Hellacopters
Hydromatics

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Thundercopter

Alt stemmer dessverre ikke helt på Strings' første forsøk på egen hånd.

Robert Dahlqvist (ofte kun omtalt som Strings) er til daglig gitarhelt i Hellacopters. Thunder Express er hans eget prosjekt. Her har han tatt med seg mye fra de siste Hellacoptersskivene. Man kunne lett ha lurt meg til å tro at dette var outtakes fra By The Grace Of God med Dahlqvist på vokal.

Thunder Express varmer opp publikum før langspillerslippet med disse to låtene. Det er egentlig litt skuffende at det kun låter som en light-utgave av Hellacopters. Ellers kunne man kanskje forvente et litt røffere sound med dette bandnavnet (MC5-låt). Gitarene sitter som de skal, men låtene river ikke nok. Det kunne med fordel vært mer av både trøkk og nerve.

Disse to smakebitene er helt ok hard rock, selv om det blir litt for anonymt. Stemmen til Dahlqvist låter ikke sterk nok til å bære låtene. Jeg liker godt det han forsøker å gjøre, men synes ikke han virker helt klar for å stå på egne bein ennå.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Alog - Duck-Rabbit

(Rune Grammofon)

Vennligsinnet og varm avantgarde, med en kommersiell plattform.

Flere:

Diverse artister - Fille-vern - gamle og nye mestere i norsk munnharpetradisjon
Devendra Banhart - Cripple Crow