cover

Black Nasa

Black Nasa

CD (2002) - TeePee

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Stoner / Hardrock / Alternativ

Spor:
Holy Crap
I Don't Have To Hide
Hot Van
Monkey Knife Fight
Ribeye Love
Cops
Diamond Girl
Walkin, Talkin, Blackout Mode
El Segundo

Referanser:
Atomic Bitchwax

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Hard launch

Helt grei hardrock som verken utløser føelsesmessige bomber eller granater.

Dersom noen drar kjensel på navnet Chris Kosnik, kan det være fordi han tidligere befant seg i Atomic Bitchwax (sammen med Ed Mundell fra Monster Magnet). Trioen Black Nasa spiller også en slags stonerrock, uten å være de tyngste i klassen. De er nok ærlig talt heller ikke blant de mest interessante.

Låtene er ikke nødvendivs svake, men det hele låter nesten hele veien litt tamt og tafatt. Det gnistrer aldri av gutta, og det tar aldri helt av. Allerede etter et par låter savner man noe som enten utfordrer hjernemassen eller i det minste river litt i nakkehåra. Dette er med andre ord tung og hard rock uten særpreg eller morsomme vinklinger. Bandet bringer lite nytt til torgs, og er heller ikke i besittelse av de mest delikate varene.

Black Nasa benytter seg blant annet av slidegitar og synth for å skape variasjon. Dette hjelper likevel ikke Black Nasa til å bli noe mer spennende band. De holder seg stort sett midt på hardrockveien. Litt syre, litt groove og litt mystikk inneholder det riktignok, men uten at dette rokker ved det middelmådige førsteinntrykket. Den meget lange instrumentalen Walkin, Talkin, Blackout Mode er egentlig mest kjedelig.

Leter man etter gjemte hemmeligheter eller sjeldne diamanter i amerikansk stonerrock er nok dette feil sted å starte leitinga. Etter at man har sikret seg alle klassikerne og kultklassikerne, kan man begynne å bruke penga sine på Black Nasa. Da vil man finne ei helt grei skive som mangler klare høydepunkter eller overraskelsesmomenter.

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Weeping Willows - Into the Light

(Grandcentral Records)

Weeping Willows leverer et fjellstøtt popalbum, uten en eneste svak låt.

Flere:

Ben Weaver - Hollerin' At a Woodpecker
Side Brok - Høge Brelle