cover

Seriemorder

Oral Bee

CD-single (2001) - Edel / Edel

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

(1 / 7) (1 / 7) (1 / 7) (1 / 7) (1 / 7) (1 / 7) (1 / 7)


Norsk rap på sitt mest uinteressante

Oral Bee tar livet av tv-serier. Det er nok på dette lekenivået denne mannen fikser sin gangstervirksomhet.

Oral Bee og hans album Sånn Vi Putter Det Ned (2001) tilhører den virkelig uinteressante siden av norsk rap. Han får cred for sin leveranse av beats til utenlandske rappere (se feedback av Sånn Vi Putter Det Ned på Groove.no), men sine egne prosjekter er kun en videreføring av de prepubertale prosjektene denne mannen hadde på radio før noen dessverre gav han en platekontrakt.

Seriemorder handler om denne tøffingens mentale lek, der han tar livet av kjipe tv-serier, ispedd noen intetsigende beats. Ikke morsomt, ikke interessant, ikke bra musikk og ikke verdt å kjøpe. Hvis du først har sansen for denne mannen, så finner du sikkert mange eksemplarer allerede av hele albumet på en lokal bruktbutikk for musikk. Så gjør heller det før du svir av femtilappen på dette våset.

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Prince - One Night Alone ... Live!

(NPG Records)

Prince har aldri vært i bedre konsertform enn på One Night Alone-turneen i 2002. Mannens storhet presenteres over hele tre skiver.

Flere:

Jack White - Blunderbuss
Neil Young - On the Beach