cover

Loving You

Brian Harvey (II)

CD-single (2001) - Edel / Edel

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Pop

Stiler:
Hip-Hop / R'n'B

Spor:
Loving You (Olé Olé Olé)
Chains

Referanser:
The Fugees
Lauryn Hill
East 17
True Steppers
Gabrielle
Eminem
Dr. Dre

Vis flere data

(3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7) (3 / 7)


Mykt og trygt soloprosjekt

Fra boyband til soloprosjekt er vel ingen uvanlig historie, men at Brian Harvey fra East 17 bikker over i RnB er vel noe spesielt.

Brian Harvey fra East 17 gjorde litt i tiden etter bandets og E17 sine oppbrudd, blant annet samarbeid med Truesteppers og Gabrielle. Nå har mannen begått et soloalbum, som man gjerne ser etter at diverse boyband og girlband splittes opp.

Det uvanlige med denne karen er at han har blitt tatt under vingene av Wyclef Jean, og på sin første singel fra soloalbumet Solo (ha-ha) finner vi RnB med en anelse reggae på siden. Ikke vet jeg om Wyclef og Brian blir for RnB-verdenen det Dr. Dre og Eminem er for hip hop, men kvalitetstegnet på Loving You er ikke altfor stort. Loving You er en sedat RnB-låt med litt røffe kanter, men dette lyder ikke spesielt interessant. For ethvert fotballinteressert menneske kan vel det rykke litt i nakkehårene at det synges litt olé olé olé i refrengene, men utover denne lille finten er det ikke mye å snakke om.

På andresporet Chains er vi over i fattigmanns-RnB, langt unna kraften til for eksempel Destinys Child og Kelis. Jeg har ikke fått tilgang på hele Solo ennå, men jeg kjenner foreløpig ingen store grunner til å glede meg. Vi får håper Wyclef Jean klarer sin mentorrolle bedre med norske Siri Stranger.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Pink Mountaintops - Outside Love

(Jagjaguwar)

Stephen Mc Bean drar sitt andreband inn i mektige omgjevnader, og tangerer kvaliteten til sitt førsteband.

Flere:

The Sea and Cake - Everybody
Koop - Waltz for Koop