cover

Bonus Album

The Blow

CD (2002) - K Records / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Alternativ / Lo-fi / Indierock

Spor:
The Democracy of Small Things
She Buried Herself in the Air
Some Chocolates
Jet Ski Accidents
The Moon Is There, I Am Here
The Touch Me
Sing Like Kyle
Watch the Water Roll Up
Little Sally Tutorial

Referanser:
The Microphones
Laurie Anderson

Vis flere data

Se også:
Paper Television - The Blow (2006)
Poor Aim: Love Songs - The Blow (2007)

(2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7)


Hjemmelaget spøke(s)tøv

The Blow lager rytmiske sangleker med begrenset apell på sitt første minialbum.

Khaela Maricich kaller seg nå for all enkelhets skyld The Blow, i motsetning til sitt tidligere nom de plume Get the Hell Out of the Way of the Volcano (der hun spilte ukulele og sang)! Denne EPen har 9 spor som til sammen varer under 20 minutter.

Det med korte spor har jeg veldig sansen for - kan du uttrykke en god idé på under ett minutt er intet bedre enn akkurat det! Wire og Dead Kennedys var flinke til å jobbe i det formatet på hver sin måte. The Blow ligger nærmere en hypernaivistisk Laurie Anderson på sitt enkleste, og på Bonus Album får vi jo også en versjon av Jet Ski Accidents. Her er det ellers stort sett bare multiple stemmepålegg med minimalistisk elektronikk. I tillegg til rytmiske "ooh-ooh og aah-ahh" stemmer får vi oppå servert nonsenstekster om begravelser i luften og samtaler med kroppens molekyler.

Meninger er at dette skal bli vittig nok for trendy førsteårs kunststudenter med sans for nydadaisme og amerikansk sosialpornografi. For meg blir dette for dårlig humor, selv om en del av sporene muligens kan brukes på radio som raske sidesprang i programmer som fokuserer på bråkete indierock - for å få lytterne til å humre litt der hjemme! Noen av sporene er litt småsøte, men glemmes raskere enn forsida på dagens VG.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kloster - Coastal Research - ideas, drafts and sketches recorded by Kloster

(Between Clouds / Washington Inc.)

Fredfulle bønner fra Danmark: Kloster innbyr til 40 minutter med sjelefred og åndelig styrke. Og ikke minst vakker musikk.

Flere:

Dungen - Skit I Allt
Stereolab - Sound-Dust