cover

All Worked Up

The Flip Tops

CD (2002) - Rip Off

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Punk / Garasjerock

Spor:
All Worked Up
Down N' Out
Cold Cold Heart
Get In Line
I Said
Beat You Up
Spill Your Blood
Elecrified
Won't Cry For You
I'm Loved
Watcha Doin' to Me
Bop City

Referanser:
Devil Dogs
New Bomb Turks
Dwarves

Vis flere data

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Primitive gleder

Dersom man skal kunne kalle noe for amerikansk tradpunk, høres det antagelig ut omtrent som dette.

All Worked Up inneholder rølpepunk fra Portland, Oregon. Fra første til siste riff er det snakk om fengende låter og møkk under negla. The Flip Tops blander inspirasjon fra østkystpunkens asfaltskrik og vestkystens popinspirasjon, hvor det synges om vold og kjærlighet i en grov blanding.

Stemmen til vokalist Joel oser av punkinstilling mens de tre andre driver aggresjonsutblåsing i bakgrunnen. Gla'-volden løper løpsk i låter som Beat You Up og Spill Your Blood. Innspillingen og låtskrivingen kan begge beskrives som enkle. Her er det tre riff og øvingslokale-lyd.

All Worked Up er tolv eksempler på USA-punk slik den har blitt spilt i over 25 år. Bandet bringer ikke med seg noe nytt til studioet, men det var sikkert ikke intensjonen heller. Om det ikke akkurat er velspilt, så er det i alle fall morsomt og underholdende. Man kan likevel ikke fri seg fra tanken på at man har hørt dette minst hundre ganger før.

Skiva er mange måneder gammel når den anmeldes og bassisten er visstnok i The Hunches nå. Det er altså ikke sikkert The Flip Tops eksisterer når du leser dette. Likevel kan All Worked Up anbefales for de med særdeles sterk trang til å gå bananas under påvirkning av virkelig primitiv rock.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Wilco - Yankee Hotel Foxtrot

(Nonesuch)

Dagens tekst: hvis du bare skal ha en plate i år, så er det ingen vits å utsette kjøpet.

Flere:

Vapnet - Döda Fallet
TeeBee - The Legacy