cover

Fever

Kylie Minogue

CD (2001) - Parlophone / EMI Virgin

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Pop

Stiler:
Club / Techno

Spor:
More More More
Love At First Sight
Can't Get You Out Of My Head
Fever
Give It To Me
Fragile
Come Into My World
In Your Eyes
Dancefloor
Love Affair
Your Love
Burning Up

Vis flere data

Se også:
Body Language - Kylie Minogue (2003)

(4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7) (4 / 7)


Heite saker

Smått og godt. Til å være så lita, har Kylie oppnådd store saker. Denne gang har hun feber.

Albumet Fever er en fengende danseplate fra første spor til nummer tolv. Her er det ikke et stille øyeblikk, det eneste man kommer i nærheten av rolige rytmer er Fragile. Ellers er det dunk-dunk hele veien - og litt for ensformig for en stor gjennomlytting. Men låt for låt, hver for seg, kanskje maks to-tre i gangen, er jo dette riktig så moro.

Kylie har ikke hatt min oppmerksomhet gjennom 90-tallet (heller ikke i Stock Aitken og Waterman-perioden på 80-tallet), men Fever var et hyggelig nytt møte med frk. Minogue fra Australia.

Det er åpenbart at britene elsker Kylie, hun er ikke akkurat verken fæl eller usjarmerende, og er liksom deres svar på Madonna.

Coveret på Fever tar kaka: Det er i tillegg lagt ut som utbrettsbilde på innercoveret - Kylie i nytelsespositur med mikrofonen som "goal" øverst. Symbolikken skal jeg ikke bevege meg innpå å tolke.

Det er altså disko vi snakker om. De fire første låtene alene er en liten popfest galore; More More More, Love At First Sight, Can't Get You Out Of My Head og Fever er sammen med nevnte Fragile - samt In Your Eyes - albumets fremste melodier. Produksjonsmessig går det i samme bane hele veien.

Musikk skapt av bakmenn for en frontkvinne som blir stadig bedre i det hun kan best: Å være popstjerne - og gi oss gutta hetetokter.

Fever er ikke noe stort, nødvendig (eller unødvendig, for den saks skyld) album. Nytes best i vertikal stilling på et kurant diskotek i ditt nærområde.

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Arthur's Landing - Arthur's Landing

(Strut)

Arthur Russells venner viser med denne samleren hans enorme musikalske nedslagsfelt.

Flere:

Pat Jordache - Future Songs
Sharon Van Etten - Tramp