cover

Kaleides Into Me

Colorsound

CD (2003) - Rayman / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Psykedelia / Space rock

Spor:
Just Goes to Show
Light Year
Untitled
The Sea of Color
Too Fucked to Care
The Sound of Color

Referanser:
Spacemen 3
Sonic Youth
Hawkwind
Windy & Carl
Loop
Strobe
Vex

Vis flere data

(2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7) (2 / 7)


Colorsound set in monochrome!

Lekeastronauter fra Sydney vrir på sine lekekaleidoskop, space rocken må abortere sitt siste program!

Colorsound er et sideprojekt til Sydney-baserte Drop City anført av låtskriver, sanger og multi-instrumentalist Matthew Tow.

Åpningssporet Goes to Show høres ut som tidlig Psychedelic Furs eller Simple Minds blandet med Hawkwind. Ikke spesielt nytt og forfriskende, med andre ord. Det er derfor kanskje positivt å melde at det ikke kommer flere sanger i det hele tatt. Resten av Kaleides Into Me er ei tykk suppe med psykedeliske lyder som har kokt lenge. Svært lenge. Tørrkokt, vil noen si.

Dette er en lavbudsjettsproduksjon basert på orgel og gitarer langt nede i suppa. Vil noen kjenne igjen instrumentene, mon tro? Er dette slutten av forrige spor eller begynnelsen av neste? Duger det som lydspor til trip-sekvensen i 2001? Til tvilsomme sopp-pizzaer, kanskje? Vel, som ren lyttemusikk er dette i hvert fall temmelig kjedelig, fantasiløst og intetsigende - rett og slett billig!

Dette er gjort mange ganger før, og som regel bedre. Colorsound byr altså kun på fattigmannspsykedelia med Kaleides Into Me og har vanskelig for å komme inn på lista over årets 100 beste psykedeliske utgivelser! Finn heller fram noen gamle Delerium-plater!

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Lemmus Lemmus - Lemmus Lemmus

(Naked Lemming)

Gjør deg klar for en unik opplevelse: Ti spor som kommer til å ta deg med til merkelige steder der få mennesker har vært på mange år!

Flere:

Sade - Lovers Live
Monster Mike Welch - Cryin' Hey!