cover

Cha Cha Twist

Detroit Cobras

CD-single (2004) - Rough Trade / Tuba

Kjøp fra: CDON | iTunes | Amazon MP3

Genre:
Rock

Stiler:
Garasjerock / Powerpop

Spor:
Cha Cha Twist
The Real Thing
Cha Cha Twist (video)

Referanser:
The Dirtbombs
The Swingin' Neckbreakers

Vis flere data

Se også:
Mink Rat or Rabbit - Detroit Cobras (1998)

(5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7) (5 / 7)


To tørsteslukkere

Kalorifylt garasjepop fra Detroit skal nå dyttes på diabetikere verden over.

Detroit Cobras har visstnok lyden til en ny Cola Light-reklame. Derfor denne singelen. Låta er en gammel kjenning for fansen. Cha Cha Twist åpna deres debutlangspiller fra 1998. Nå skal den selge sukkervann til diabetikere og slankere. Heller den enn mye annet.

Cha Cha Twist holder seg like godt som før. Låta spiller på gammel 60-talls nostalgi og er av den typen som smelter inn i hukommelsen din. Man får den i tillegg i videoutgave. Fint det, men jeg hadde kanskje enda mer lyst på mer musikk. Det eneste som er nytt for meg her er nemlig The Real thing, en låt på under to minutter. Den befinner seg trygt inne i Detroit Cobras-land og gir lyst til å svinge på hoftene.

At garasjerockere selger seg til storkapitalen er kanskje ikke så overraskende etter stilens revival de siste åra. Likevel er det greit å påpeke at du får lite for pengene her. To knallåter riktignok, men dersom økonomien er stram burde du heller satse på et helt album av denne gjengen. Må du slukke garasjetørsten din umiddlebart, kan dette være produktet for deg.

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Vapnet - Döda Fallet

(Hybris)

Döda Fallet er en vekslende dansbar tristesse som maler vårens fugler i sorte små slør der de kommer flyvende tilbake fra sydligere strøk.

Flere:

Atomic - Boom Boom
Umek - Neuro